Luc de Graaf en de Feliciano's.
Luc de Graaf en de Feliciano's. Foto: Josanne vd Heijden

Weer ongedwongen naar het Openluchttheater in Nispen

Sport en vereniging

NISPEN - Met genoegen en plezier kondigt Stichting Openluchttheater Nispen (OLTN) een nieuw gevarieerd theaterseizoen aan. Vanaf nu hoeft u geen kaartje te reserveren: u bent op de dag zelf van harte welkom aan de kassa; deze opent steeds een half uur voor aanvang van de voorstelling.

Zaterdagavond 14 mei zal om 19.30 uur de aftrap van seizoen 2022 gedaan worden door cabaret en kleinkunst.

Niemand minder dan Luc de Graaf, Stadkunstenaar van Helmond en cabaretier, opent met zijn muzikanten (genaamd de Feliciano’s) die avond het theaterseizoen in Nispen.

In zijn voorstelling “Ondertussen” biedt hij een inkijkje in zijn leven; hoe je als man je vriendin tevreden houdt, jonge kinderen opvoedt, de hond uitlaat, werkt en dat allemaal tussen de soep en de aardappelen door.

’Het is een voorstelling waarbij je kunt genieten van opgewekte humor en fijne muziek die verrijkt is met sfeerrijke soundscapes en  prachtige korte verhalen uit Luc’s twee tot nu toe gepubliceerde boeken ‘Ondertussen’ en ‘Lui maar Voldaan’.  

Naast Luc op zang en mondharmonica zijn de Feliciano’s: Philip Sijmens op mandoline en gitaar, Kees IJzermans op contrabas, gitaar en percussie en Pieter Verhappen op banjo, dobro en slide.

Een dag later zal op zondag 15 mei om 14.30 uur het Roosendaals Toneel het Openluchttheater van Nispen een bezoek brengen. Zij spelen voor jong en oud, met veel fantasie en humor  De Gelaarsde Kat.

Wie kent het oude verhaal niet: over een koning, zijn dochter, en een kat. Voor de hele familie zal het een feest van herkenning zijn om dit sprookje in levende lijven opgevoerd te zien worden.

In dezelfde week zal op dinsdag 17 mei om 15 uur het Matinee orkest van Muziek Vereniging Roosendaal, onder leiding van dirigent Marjolein Roovers, een gevarieerd concert geven.

Muzikaal genieten, op een doordeweekse dag: In Nispen kan het zonder te hoeven reserveren!

Bij minder goed weer zal het volledige theater overkapt zijn.

U kunt meer informatie over bovenstaande voorstellingen én alles over het volledige programma van Stichting Openluchttheater Nispen terugvinden op de nieuwe website www.oltn.nl.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief