Vrijwilligerswerk bij WijZijn Roosendaal
Vrijwilligerswerk bij WijZijn Roosendaal Foto: Fotograaf: Nick Franken

Vrijwilligersmarkt in de Broedplaats Langdonk

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Op woensdag 7 december is het de Dag van de Vrijwilliger. Op deze dag kunnen inwoners uit Roosendaal kennismaken met het vrijwilligerswerk bij WijZijn Roosendaal tijdens de vrijwilligersmarkt. De markt is van 13.00 – 15.00 uur in de Broedplaats Langdonk, de voormalige Goede Herderkerk, achter winkelcentrum Lindenburg.

In Nederland werken zo’n 5,5 miljoen mensen als vrijwilliger. Deze mensen maken dagelijks het verschil voor een ander. Ook voor een welzijnsorganisatie als WijZijn Roosendaal zijn vrijwilligers onmisbaar. Meer dan 700 vrijwilligers zijn verbonden aan de organisatie. De vrijwilligers lezen voor, bemiddelen bij burenruzies of helpen mensen met hun administratie. Ze geven computerhulp, klussen of doen boodschappen. Ze praten met kwetsbare mensen in de wijk, geven voorlichting op school of helpen bij opvoedvragen.

Keuze is groot

Iedereen kan iets betekenen voor een ander. De keuze aan vrijwilligerswerk is groot en er is altijd wel iets dat bij jou past. Op woensdag 7 december vertellen medewerkers en vrijwilligers je graag meer over het vrijwilligerswerk bij o.a. Wonen+, YouthGoals, de Voor-Elkaar Teams, Buurtbemiddeling en de Voorlees Express. Inwoners zijn van harte welkom voor een oriënterend gesprek.

Meer informatie

Kun je niet naar de vrijwilligersmarkt komen, maar wil je wel meer informatie over vrijwilligerswerk? Stuur dan een e-mail naar wonenplus@wijzijntraversegroep.nl of M: 06 – 38772526 (bereikbaar op maandag- dinsdag- en donderdagochtend).Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief