Een vrijwilliger bij de cliënt thuis.
Een vrijwilliger bij de cliënt thuis. Foto: VPTZ Nederland

Vrijwilligers voor cliënt en mantelzorger gezocht

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Sterven hoort, net als geboren worden, bij het leven. We denken er niet graag aan, maar toch krijgen we er vroeg of laat allemaal mee te maken. Als iemand in uw naaste omgeving ernstig ziek wordt kan diegene ervoor kiezen om zo lang mogelijk in zijn eigen, vertrouwde omgeving te willen blijven.

Om die wens te kunnen realiseren zal er hulp en ondersteuning van de zieke en mantelzorger nodig zijn. De vrijwilligers van stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg kunnen hier een grote bijdrage aan leveren. ‘Er zijn, als het er om gaat’ is onze missie.

Het vrijwilligerswerk voegt ook iets toe voor jou persoonlijk. Wij bieden je een introductietraining, verdiepingstrainingen en bijeenkomsten met je collega-vrijwilligers. Je maakt deel uit van een mooie organisatie met fijne collega’s.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem een kijkje op onze website: www.vptz-westbrabanttholen.nl. Of neem contact met ons op via 06 514 980 69. Een e-mail sturen kan ook: info@vptz-westbrabanttholen.nl.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief