IQ gezelschap bij eerbetoon aan Anton van Duinkerken
IQ gezelschap bij eerbetoon aan Anton van Duinkerken Foto: Leo de Jaeger

Uitreiking van de 50e Gouden Bolhoed

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Op maandag avond 13 februari is de kleine zaal van ‘De Kwakkelkooi’ (Schouwburg de Kring) eindelijk weer het toneel van de presentatieavond van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol. De avond, welke gekend is binnen en buiten de stadsgrenzen zal weer vol staan van verrassingen. Zéker nu de 50e Gouden Bolhoed zal worden uitgereikt heeft het IQ extra ingezet op een avond vol verrassingen en hoogtepunten. Het cadeau, wat het herengezelschap in hun jubileumjaar de stad heeft beloofd (een rosarium in de Paterstuin) zal een belangrijke rode draad zijn door de avond heen.

In het thema ‘Roosachtig Roosendaal’ nemen de mannen van de Kaai hun vrienden en gasten mee in een avondvullend programma waar menig Tullepetaon bij wilt zijn. Het streelt de heren ook dat ze steeds meer jongeren in hun publiek mogen verwelkomen en hopen dat ook dit jaar nieuwe nieuwsgierige Tullepetaone op de maandag vóór de carnaval de stap maken naar de avond van het herengezelschap.

In een avond vol met gekende sprekers en verrassende sketches, gastartiesten en herkenbare muziek van het IQ Aarmoei-nieke zelf met natuurlijk vele meezingers, zeker met het motto van dit jaar “Kende ’t lieke”, zal ook de 50e Gouden Bolhoed zijn weg vinden naar de uitverkorenen. Jaarlijks is het een groot geheim wie die hoed dit jaar het beste past. Terwijl de heren van het IQ Aarmoei-nieke momenteel de laatste hand leggen aan een bomvol programma neemt de spanning rondom de uitbreiding van het college van gouden bolhoed dragers ongekende vormen aan.

Immers jaarlijks, in de weken en dagen vooraf aan die bijzondere avond probeert menigeen een lek te vinden in de informatie barrière om te vernemen wie de uitverkorene zal zijn. Maar de kaken blijven voor alsnog stevig op elkaar en men zal moeten wachten tot maandagavond 13 februari 2023.

Voel u welkom, en ga in op de uitnodiging van het IQ Aarmoei-nieke om, ook al is het voor de eerste keer, te komen genieten van een sfeervolle carnavalsavond zoals er geen andere is.

Informatie

Maandag 13 februari, kleine zaal Schouwburg de Kring. Zaal open om 19.30 uur, aanvang 20.00 uur, gratis entree.   

Meer informatie op de website: www.IQAarmoeinieke.nlBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief