Afbeelding
Foto: Brouwerij Frontaal

Word Vriend van de Bode en win 1 jaar gratis bier van Frontaal

Door: Redactie Algemeen

Houd jij van een goed glas lokaal gebrouwen bier? Dan wil je deze winactie niet mislopen! Want in samenwerking met Brouwerij Frontaal geeft de Bode 1 jaar gratis bier weg!

Ben jij Vriend van de Bode ? Dan ben je onderdeel van de leukste vriendengroep van het Zuiden, en profiteer je van veel voordeel en lokale acties en cadeaus! En in samenwerking met Brouwerij Frontaal heeft de Bode nu een speciale actie voor alle bierliefhebbers. Zij maken namelijk kans op 1 jaar gratis bier.

Frontaal brouwt bier volgens de slogan ‘Beer for Thought’. Hiermee doelt de Bredase brouwer op het creëren van smaken, kleuren en geuren in het bier, wat de drinker aanzet tot denken. En één Vriend van de Bode kan dat een jaar lang gratis beleven. Doe mee, en maak kans op 1 jaar gratis bier ter waarde van 480 euro!

Hoe doe je mee?
Ben je nog geen Vriend van de Bode? Meld je dan nu aan, en doe mee! Als Vriend van de Bode profiteer je het hele jaar door van gratis lokale uitjes en cadeaus, mooie kortingen en bijzondere winacties. En ook krijg je gratis het Jaarboek 2022 van jouw gemeente! Vriend van de Bode ben je al voor slechts 29,50 per jaar. Aanmelden doe je hier.

Ben jij al Vriend van de Bode en ben je 18+? Ga snel naar www.vriendenvandebode.nl en meld je gratis aan. Wie weet ben jij de winnaar van 1 jaar gratis bier!Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief