In 1974 waren veel jongens van de basisschool actief bij voetbalvereniging DIOZ.
In 1974 waren veel jongens van de basisschool actief bij voetbalvereniging DIOZ. Foto: Walther Coppens

Schoolreünie Zegge 1974 wordt een bijzonder feest

Door: Addo Sprangers Algemeen

ZEGGE - In gemeenschapshuis De Nieuwenbergh in Zegge vindt op zaterdag 13 april de schoolreünie Zegge 1974 plaats. Het programma begint om 14.30 uur. Aanmelden kan nog tot 1 april.

Het programma kent een ludieke quiz in ‘Ren-je-rot-stijl’ en er zijn klassenfoto’s te bewonderen. Vanaf 18.00 uur wordt het festijn voortgezet bij café Kerkzicht, na het eten is er volop gelegenheid om herinneringen op te halen, met muziek uit de 70’s en 80’s. De organisatie heeft een groot deel van alle reünisten weten te bereiken, maar van enkele personen ontbreken nog gegevens. Hierbij dan ook een oproep aan degenen die al zijn benaderd: geef aan oud-klasgenoten door dat zij zich kunnen aanmelden via: cornekriesels@ziggo.nl.

Inschrijving

De inschrijving voor het feest is tot 1 april nog mogelijk door betaling van 22,50 euro via bankrekeningnummer NL 91 RABO 0174 83267 t.n.v. M.A.C. Coppens-Dirken o.v.v. van je naam en klas in 1974. Bij het bedrag zijn alle kosten inbegrepen voor deze dag: eten, vier consumpties, fotograaf, DJ, enzovoorts. Om straks terug te kunnen kijken op deze bijzondere dag zullen er tijdens de reünie foto’s gemaakt worden. Hiernaast worden er foto’s uit de oude doos en geprojecteerd op beeldschermen. Heb je nog een leuke foto uit deze periode, stuur deze dan naar cornekriesels@ziggo.nl. Jouw inzending wordt erg gewaardeerd. Iedereen die in 1974 op de basisschool in Zegge zat kan zich aanmelden bij de Facebookgroep Schoolreünie 1974 (50 jaar later) Klas 1 t/m Klas 6 uit Zegge. Daarop zijn ook alle nieuwtjes over dit bijzondere feest op de voet te volgen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief