Informatiemiddag Vitaal en Zelfstandig

zaterdag 1 oktober 2022 14:00 t/m 16:00

De gemeente Rucphen organiseert een informatiemiddag voor senioren en belangstellenden. Het thema daarvan is ‘Vitaal en Zelfstandig, hoe doe je dat’. Op zaterdag 1 oktober van 14.00 tot 16.00 uur kan iedereen zich daaromtrent in Agora laten informeren door de GGD, fysiopraktijk Dynamico, buurtsportcoach Chris Snepvangers en valpreventiedocent Conny de Vries van Veiligheid.nl. In het kader van valpreventie worden beweegadviezen gegeven en diverse aanbieders informeren over een veilige woon- en leefomgeving. Op een balansparcours kunnen bezoekers zich testen en kennismaken met de cursus In Balans. Eveneens is bloedsuikeronderzoek mogelijk en er wordt informatie gegeven over medicijnen en valrisico. Voorts zijn er demonstraties in bewegen. Wethouder Laura Matthijssen opent de middag.

Locatie

  • Gemeenschapshuis Agora

    Rucphense Vaartkant 2b
    4715AV Rucphen