Afbeelding
Foto:

Eetclub Gezond genieten

vrijdag 7 oktober 2022 11:30 t/m 13:30

Wil jij graag wat gezonder eten maar weet je niet waar te beginnen? Duizelt het jou al als je de lange ingrediëntenlijst van een recept ziet? En weet je door de vele tegenstrijdige verhalen over voeding ook niet meer waar je nou goed aan doet? Kom dan naar de eerste bijeenkomst van Eetclub ‘Gezond genieten’ in Sprundel. Je hoeft geen keukenprinses te zijn want dat zijn wij ook niet. De kosten zijn slechts 10 euro en die zijn voor de boodschappen. We gaan het niet hebben over calorieën en of je er dik van wordt want daar wordt al genoeg over gesproken vinden wij. Wij willen jou op een laagdrempelige manier laten ervaren dat gezond eten ook genieten is. Voor meer info, de locatie en om je aan te melden ga naar: www.hcilona.nl/eetclub-gezond-genieten-sprundel/ of mail naar info@hcilona.nl