Afbeelding

Café de Coop wint de Gouden Tapknop

Bedrijvig Nieuws

SPRUNDEL - Café de Coop in Sprundel is dit jaar de gelukkige winnaar van de Gouden Tapknop, onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. Met deze prijs mogen zij zich de beste horecazaak van de regio Zuid-West Nederland noemen en de vierde beste van Nederland.

Café de Coop is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en heeft het beste gastheerschap, de beste service en de beste bierbehandeling. De Zilveren Tapknop ging naar Café ’t Veehandelshuis in Prinsenbeek. Buddha’s in Steenbergen sleepte de Bronzen Tapknop in de wacht.

Blijk van waardering Eigenaar Ronnie Gommers van Café de Coop nam deze bijzondere prijs in ontvangst die werd uitgereikt door Martijn de Feijter, Accountmanager HEINEKEN Nederland en is dolblij met de Gouden Tapknop. “Het is geweldig dat we hebben gewonnen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om onze gasten tevreden te stellen en meer kwaliteit te leveren. Het winnen van de Gouden Tapknop is echt een blijk van waardering. En daar doen we het samen met ons team uiteindelijk allemaal voor!”

Toetsing De uitreiking van de Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop 2016 is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. “Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken met trainingen en workshops naar kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling”, vertelt Martijn de Feijter, Accountmanager HEINEKEN Nederland. “We toetsen de horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo streven we ernaar dat de gasten bij Café de Coop op de beste manier van hun bier kunnen genieten. De verkiezing van de Gouden Tapknop maakt deel uit van het Goed Getapt programma van HEINEKEN Nederland. Jaarlijks doen hieraan ruim 2.800 horecaondernemers mee, die Heineken, Brand of Amstel op de tap hebben.

FOTO PHOTO REPUBLICBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief