Afbeelding
Foto: Autobedrijf Ros

Autobedrijf Woestenberg heet vanaf april Autobedrijf Ros

Door: Tess Mutsters Bedrijvig Nieuws

SPRUNDEL - Nicky Ros werkt al zijn hele werkende leven bij Autobedrijf Woestenberg. Hij heeft altijd al ambitie gehad voor het bedrijf en het vak. Niet zo gek dus dat eigenaar Ad Woestenberg en broer Peter (Peer) Woestenberg besloten dat Nicky de perfecte opvolger zou zijn. Vanaf april is het zover en heeft het bedrijf officieel een nieuwe eigenaar.

“In 1995 nam ik het bedrijf over van de vorige eigenaar. Mijn ouders en mijn vrouw hebben me toen erg geholpen, mijn vader heeft zelfs tot zijn 89e onderdelen voor ons gereden,” vertelt Ad Woestenberg. “Ik ben daar ongeveer vijfentwintig jaar geleden bij gekomen,” vertelt Peer. Het duurde niet zo heel lang voordat Nicky bij het bedrijf betrokken raakte. “In 2000 was ik veertien en kwam ik hier al schoonmaken en opruimen,” vertelt hij. In 2016 kwam Rosita, de vrouw van Nicky, bij het bedrijf te werken als receptioniste.

Timmerman

“Ik heb eigenlijk eerst een opleiding tot timmerman gedaan, maar toen bleek dat ik dit werk leuker vond, dus toen heb ik er een opleiding automonteur achteraan geplakt,” aldus Nicky. In 2017 nam hij als vennoot een deel van de leiding van het bedrijf op zich. Ad: “Nicky had al een tijd ambitie om meer te mogen doen, dus toen hebben we die stap gemaakt. Nu zijn we zo ver dat hij de zaak écht overneemt en dat de naam dus ook verandert.”

Autobedrijf Ros

Met uitzondering van de naam en het e-mailadres verandert er volgens de mannen niet veel aan het bedrijf. Ook het telefoonnummer blijft gewoon hetzelfde. “Achter de schermen gaat het er misschien een klein beetje anders uitzien, maar voor de klant blijft alles hetzelfde,” vertelt Nicky. Peer: “Het is ook niet alsof Nicky een nieuw gezicht is, hij loopt hier ook al ruim twintig jaar rond.”

Voldoening

De kern van het bedrijf zit hem volgens de mannen in de service en het klantencontact. “Bij ons ben je geen nummer,” legt Ad uit. “Wij nemen echt de tijd voor je en we leggen altijd met plezier uit wat we aan je auto hebben gedaan, zodat je ook weet waar je voor betaalt.” Deze formule werpt duidelijk zijn vruchten af, het bedrijf heeft inmiddels een behoorlijk grote klantenkring. “Dat is niet gewoon één klant, vaak komen hele families met hun auto’s bij ons. Dat geeft ook wel een stuk voldoening.”

Veranderingen

Sinds Ad in 1995 het bedrijf overnam, is er enorm veel veranderd in de autowereld en die verandering is nog steeds gaande. “Dagelijks komen er weer nieuwe dingen. Daar zitten we wel echt met onze neus bovenop. Dat moet ook wel, want anders ga je achterlopen. Zo kunnen we iedereen fijn en veilig de weg terug op sturen.”

Blik op de toekomst

Voor de toekomst van het bedrijf heeft Nicky nog geen grootse plannen. “Ad en Peer zouden het graag wat rustiger aan gaan doen, maar dat gaat momenteel gewoon nog niet, daarvoor hebben we het te druk,” vertelt Nicky. De mannen blijven dus ook zeker nog betrokken bij het bedrijf. Nicky hoopt de komende periode dan ook wat enthousiaste nieuwe krachten te vinden die het team kunnen versterken. “Ik hoop een mooi en fijn team om me heen op te kunnen bouwen, om dit bedrijf zo voort te kunnen zetten.”

Autobedrijf Ros B.V.
Rucphensebaan 60
4714 RE Sprundel
Tel. (0165)342197
E-mail: receptie@autobedrijfros.nl
www.autobedrijfros.nl

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot12.30 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur.
Zaterdag van 8.00 uur tot 12.00 uur.

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief