Afbeelding
Foto: Politie.nl

Vrouw uit Rucphen mishandeld in parkeergarage Roosendaal

Door: Charlotte Sijbers Politie

ROOSENDAAL - Agenten hebben zondag in de vroege ochtend twee Roosendalers aangehouden wegens betrokkenheid bij een mishandeling. Een 50-jarige vrouw uit Rucphen zou in een parkeergarage aan de Nieuwe Markt in Roosendaal door hen zijn mishandeld. 

Op zondag 25 september heeft de politie rond 05.40 uur twee mannen aangehouden wegens een mishandeling van een 50-jarige vrouw uit Rucphen. De mannen zouden de vrouw hebben mishandeld in een parkeergarage aan de Nieuwe Markt. De mannen, inwoners van Roosendaal, zijn 24 en 25 jaar oud. Uit onderzoek bleek dat ook een 17-jarig meisje uit Breukelen is mishandeld door de mannen. Zij hoorde oorspronkelijk bij de mannen, maar toen zij zich om het 50-jarige slachtoffer bekommerde werd ook zij mishandeld. 

Aanleiding voor het incident zou een woordenwisseling zijn geweest. De 50-jarige vrouw raakte dusdanig gewond dat zij moest worden nagekeken door ambulancepersoneel. Beide vrouwen hebben aangifte gedaan. De twee mannen zijn meegenomen naar het bureau en zitten nog vast. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief