Afbeelding
Foto: Caren Vermaat

Volop activiteiten tijdens Burendag

Door: Caren Vermaat Algemeen

‘In het Jubileumjaar waarin de gemeente onder andere 25 jaar bestaat in de huidige samenstelling, kan het niet anders dat Burendag extra feestelijk gevierd wordt. En dat gebeurde vandaag op maar liefst 12 locaties in gemeente Steenbergen. 


Zo was er in de Heen ‘Gluren bij de Buren!’. In De Stelle toonden een aantal inwoners hun handgemaakte kunstwerken, kleding en cadeauartikelen en was er een ware foodstoet van Culinair De Heen. 


In de Welberg stond het achter de Duiventoren vol met foodtrucks en optredens. Ook voor de kinderen waren er volop activiteiten en ’s avonds is er live muziek en een DJ. 


Op maar liefst 8 verschillende locaties zijn buurtgenoten welkom in Steenbergen waaronder het scoutinggebouw, de hervormde kerk, de vredeskerk, het hof van Nassau en Onze Stede. Langs meerdere locaties trekken de dweilbands De Primeuren en Vosmeers Kabaal voor extra entertainment. 

Bij wijkvereniging Drievierde werden om 15 uur gezellig met alle buren de zelfgebakken baksel van ‘Heel Drievierde Bakt’ geproefd en was er een prijs voor de winnaars in de vorm van een gouden deegroller.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief