Afbeelding
Foto: Gemeente Steenbergen

Laat je onvervalst ‘Stéénberregs diejaolekt’ zien bij het ‘Dikteej meej Dineej’

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

STEENBERGEN - Op zondag 12 februari om 16.11 uur presenteert het Gèèf Genòòtschap het Stéénberregs Dikteej in het Wapen van Steenbergen.

In onvervalst ‘Stéénberregs diejaolekt’ kun je jezelf uitdagen om mee te doen voor de roem en de eer als opwarmertje voor het Karneval in Strienestad: Komt da zien!!!

De middag wordt opgeluisterd door De Primeurkes en aan de inwendige mens is ook gedacht, want wij serveren voor de liefhebbers een compleet diner: Borrelplàànk, Snert meej roggebròòd en kaotenspek en ouwerwetse vlao-flip 

Wil je graag meedoen en de uitdaging aangaan, dan kun je je vòòr 5 februari aanstaande inschrijven bij Restaurant De Kaai te Steenbergen tegen betaling van: 15 euro (exclusief drank). Je krijgt dan een inschrijvingsbewijs voor het Dikteej meej Dineej. 

Wil je meeschrijven maar niet mee- eten, dan kun je die middag gewoon vrij binnenlopen en je aanmelden bij ’t Gèèf Genòòtschap. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om jezelf in te schrijven voor het diner, terwijl je alleen toehoorder bent.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief