Afbeelding
Foto: politie.nl

Zwaargewonde man aangetroffen op bankje aan de Lindenburghlaan

Door: Eveline Jansen Algemeen

STEENBERGEN- Aan de Lindenburghlaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij raakte één man ernstig gewond. Meerdere hulpdiensten waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse om medische hulp te verlenen. Wat de aanleiding is voor de steekpartij is op dit moment nog onduidelijk.

Omstreeks 03.45 uur kregen de hulpdiensten een melding van een incident aan de Lindenburghlaan. Voorbijgangers troffen daar een zwaargewonde man aan op een bankje op de kruising van de Lindenburghlaan met de Westdam. Meerdere hulpdiensten waaronder een traumahelikopter gingen ter plaatse om medische hulp te verlenen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek en heeft de plaats delict afgezet met linten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. In de afgezette plaats delict heeft geruime tijd een auto met buitenlands kenteken gestaan. Deze is vervolgens weer mogen vertrekken. 

Update: Het slachtoffer is een 30-jarige man uit Roemenië. De politie houdt vandaag een uitgebreid buurtonderzoek en onderzoekt of er camerabeelden beschikbaar zijn. De politie sluit niet uit dat er een verband bestaat tussen een vechtpartij in de Pompstraat, eerder in de nacht van zaterdag op zondag in Steenbergen, en het aantreffen van de gewonde man op de Lindenburghlaan.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief