Acquisiteur Desiree Cooremans overhandigt het jaarboek 2023 aan Burgemeester Ruud van den Belt
Acquisiteur Desiree Cooremans overhandigt het jaarboek 2023 aan Burgemeester Ruud van den Belt Foto: Caren Vermaat

Burgemeester Ruud van den Belt ontvangt Jaarboek Steenbergen 2023

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

STEENBERGEN - Voor het vierde jaar op rij heeft Uitgeverij De Bode het Jaarboek Steenbergen weer gemaakt. In een gebundeld boek van zo’n 100 pagina’s blik je via handige overzichten, prachtige foto’s en indrukwekkende verhalen terug op de meest memorabele momenten van 2023. Een must-have voor iedere Steenbergenaar, zo ook voor burgemeester Ruud van den Belt. 

Vers van de pers heeft burgemeester Ruud van den Belt maandagmiddag een exemplaar van het nieuwste Jaarboek Steenbergen in ontvangst genomen. Dat gebeurde in het gemeentehuis van Steenbergen waarbij deze overhandigd werd door Desiree Cooremans, acquisiteur van Uitgeverij De Bode. Het boek wordt vanaf de eerste uitgave overhandigd aan de burgemeester, en ook dit jaar nam hij de nieuwste editie weer enthousiast in ontvangst. 

Wat kan ik van het jaarboek verwachten?
Het Jaarboek Steenbergen 2023 is een prachtig, gebonden boek waarin in zo’n 100 pagina’s wordt teruggeblikt op 2023. In dit boek vind je een helder overzicht van de belangrijkste lokale gebeurtenissen per maand, en blikken onze journalisten in uitgelichte verhalen en met de mooiste foto’s terug op de meest bijzondere momenten en verhalen uit de stad en dorpen. En dat is nog niet alles. Zo geven ook lokale ondernemers en bedrijven een uniek inkijkje in hoe zij dit jaar hebben beleefd en delen Steenbergenaren foto’s van hun persoonlijke hoogtepunten van 2023.

Ben je benieuwd geworden naar dit unieke jaarboek? Het jaarboek Steenbergen 2022 is nu verkrijgbaar voor slechts 14,95 euro! Bestel het jaarboek via onze website.

Het jaar van Steenbergen 2023 is een uitgave van Uitgeverij de Bode.  Eerder werden ook het Jaar van Steenbergen 2022 en het Jaar van Steenbergen 2021 uitgebracht.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief