Afbeelding
Foto: Remco Weterings

‘Bij ons op het Kamp’ strijdt voor de Gouden Televizier-ring: ‘Stem op ons!’

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

STEENBERGEN - Toon, Corrina, Tony, Pablo en Lolita Kouwen schitterden in het laatste seizoen van ‘Bij ons op het Kamp’. In het programma werden de kijkers meegenomen in het leven van de familie die in een woonwagen woont op het Steenbergse kamp. Zo trots als ze waren op hun deelname, zijn ze nu even trots dat ze kans maken op een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring.

Een berichtje op Facebook, een gesprek met de productie en vervolgens een half jaar lang een cameraploeg over de vloer. “Van het een op het ander”, vertelde Corrina Kouwen eerder aan de Bode. “Op de een of andere manier hebben ze ons gevonden via social media en leek het ze leuk om ons te volgen voor het vierde seizoen van het programma. Ik was na die vraag gelijk dol enthousiast en heb het diezelfde avond nog voorgelegd bij mijn man en onze kinderen Tony (13), Pablo (11) en Lolita (5). Zij waren ook razend enthousiast en voor ik het wist stond de cameraploeg hier op de stoep om ons dagelijkse leven vast te leggen.” 

Na het geslaagde seizoen kan het tv-programma nu ook nog eens genomineerd worden voor de Gouden Televizier-Ring. “Mits we genoeg stemmen hebben,” deelt Corrina trots op Facebook. “Willen jullie alsjeblieft op ons stemmen? Onze dank is groot!”Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief