Een van de beelden.
Een van de beelden. Foto: Annelies Arts

Beelden expositie A. Arts

zondag 26 maart 2023 13:00 tot 16:00

“Het driedimensionale karakter van het beeldhouwen heeft mij altijd geboeid. Het samenspel tussen enerzijds de harde, eeuwenoude steen en de kwetsbare mens als kunstenaar met als resultaat een vorm die a.h.w. uit de ziel ontstaat, is voor mij een uitdaging. Inspiratie haal ik uit de natuur met haar ronde vloeiende vormen. Zo ontstaat een beeld dat uitnodigt aangeraakt te worden. Mijn geboortejaar is 1946. Mijn eerste docent, circa 25 jaar geleden was de Belgische kunstenaar Philip Marchant, daarna volgden cursussen voor kortere of langere periode bij Marijke Reina, Adriaan Seelen, Gerard van Rooy en Annie Andriessen , waar ik nog steeds lessen volg”.  In de voormalig Petrus en Paulus kerk te Dinteloord exposeert Annelies haar werk. Openingstijden zijn: Zondagen 26 maart en 2-9 en 16 april van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Locatie