Klimaatbestendig wonen en brandveiligheid

woensdag 28 februari 2024 13:30

KBO-Steenbergen organiseert een bijeenkomst over klimaatbestendig wonen en brandveiligheid. De gemeente Steenbergen beschikt over energieadviseurs, die op aanvraag kosteloos het energieverbruik in uw woning komen bekijken. Tijdens een bezoek aan huis komen stroom- en gasverbruik, isolatie en toevoer van schone lucht aan de orde evenals duurzame maatregelen. Alles wordt vastgelegd in een rapportage. Doel is dat uw woning duurzamer en comfortabeler wordt en uw energierekening omlaag gaat. Bij KBO-Steenbergen komen energieadviseurs uitleg geven over het nut van zo’n energiescan. Na de pauze verstrekt een medewerker van BrandPreventie Nederland informatie over brandveiligheid. De bijeenkomst vindt plaats in de zaal van Restaurant De Watertoren op woensdag 28 februari. Aanvang 13.30 uur. Niet-leden zijn tegen betaling van harte welkom. Aanmelden via tel. 0167-563588 of avanoers@home.nl.

Locatie