Snuffelmarkt

zaterdag 16 maart 2024 10:00 tot 15:30

Zaterdag 16 maart organiseert Stichting Fancy Fair Nieuw Vossemeer haar jaarlijkse snuffelmarkt in de gymzaal Achterstraat 15 te Nieuw Vossemeer. De zaal is open van 10.00 uur tot 15.30 uur. De gymzaal is deze dag geheel het toneel voor de aanschaf van gebruikte spullen, de opbrengst van deze snuffelmarkt komt geheel ten goede  aan de Stichting Fancy Fair en ondersteunt hiermee diverse goede doelen met betrekking tot mens en maatschappij in gebieden waar dat nodig is, o.a. cadeautjes met Sinterklaas voor kinderen die het minder hebben in eigen omgeving. Het hele jaar door kunt u spullen inleveren bij de stichting, neem hiervoor contact op met Ingrid van Loenhout Poldermolen 5 te Nieuw Vossemeer 06 1328 3877. Dit jaar is de snuffelmarkt wederom losgekoppeld van de Fancy Fair. De Fancy Fair is in het weekend van 6 en 7 april, hierover volgt later meer.

Locatie