Ree (Capreolus capreolus), Herten (Cervidae), Evenhoevigen (Artiodactyla), Zoogdieren (Mammalia), fauna, zoogdier -
Ree (Capreolus capreolus), Herten (Cervidae), Evenhoevigen (Artiodactyla), Zoogdieren (Mammalia), fauna, zoogdier - Foto: Natuurmonumenten

Diersporen zoeken in de Dintelse Gorzen

zondag 3 maart 2024 9:00

Op zondag 3 maart organiseert Natuurmonumenten een excursie in de Dintelse Gorzen om diersporen te ontdekken. De excursie begint om 9 uur bij de parkeerplaats aan de Vlietdijk en eindigt rond 11.30 uur. Het vroege voorjaar maakt het gemakkelijk om diersporen te vinden, zoals pootafdrukken, veren en poep. Deze sporen onthullen welke dieren in het gebied leven. Deelnemers worden geadviseerd laarzen te dragen vanwege mogelijke modder en natheid, en een verrekijker mee te nemen. Honden zijn niet toegestaan. Voor meer informatie en aanmelding, bezoek de website van Natuurmonumenten. 

Locatie