Welkomstdienst

zondag 3 maart 2024 18:30

Welkomsdienst 3 maart Hervormde kerk Dinteloord. Laagdrempelig, live muziek en zang, inspirerende woorden, óók voor jou! Thema: Kom en zie! Woorden van troost en bemoediging in deze onrustige tijd van oorlog, natuurrampen, klimaatcrisis, eenzaamheid en  persoonlijke problemen. Voel je thuis, voel je welkom! Ben jij wel eens bij een kerkdienst geweest? Wellicht nooit, of misschien is het al heel lang geleden. Ben je wel eens nieuwsgierig of er méér is? Op zondag 3 maart  wordt er een dienst georganiseerd, waarin je kunt proeven van de liefde van God, ook voor jou! In de Hervormde kerk Westvoorstraat 28 in Dinteloord. De dienst start om 18.30 uur. Ds J.H. Catsburg leidt deze dienst. Muzikale medewerking wordt verleend door de Gospelband Vision. Na de dienst staat er koffie of thee klaar! We zouden het bijzonder fijn vinden je te zien en te ontmoeten.

Locatie