Afbeelding
Foto:

Feestelijke Opening showroom Dutch Design Carpets

Door: redactie Bedrijvig Nieuws

DINTELOORD - Donderdag 1 juni 2023 is het zover. Dan openen wij de deuren van onze unieke toonkamer vol met vloerkleden, de origineelste van West-Brabant. En ook nog eens in het mooiste historische monumentale pand van Dinteloord. Dit fraaie pand hebben wij veranderd in een compleet vloerkleden-experience-centrum.

“Met bijna vijftienhonderd vloerkleden van toonaangevende merken, met aanbiedingen en een originele ontwerpactie zou ik het heel gezellig vinden om je persoonlijk welkom te heten in mijn trots. We hebben een uitgebreide eigen karpetten collectie ontwikkelt”, legt Lotje van Dutch Design Carpets enthousiast uit. 

“Dit is in overleg met bekende stylisten gedaan, waarbij de laatste woontrends zijn gevolgd.”

Categorieën van Dutch Design Carpets

Bij het ontwikkelen van onze collectie en daarbij de website met webshop, hebben wij de klant centraal gesteld. Het aanbod van de vloerkleden is heel uitgebreid. “Ons uitgangspunt is dat de klant eenvoudig kan zoeken en shoppen om een prachtig karpet direct te selecteren of op maat samen te stellen.” De website met webshop is overzichtelijk ingedeeld in categorieën, die het kiezen makkelijk maakt. Op de website: www.ddcarpets.nl kun je onze collectie vloerkleden bekijken.

Tijd voor een feestje: Niet één, geen twee, maar liefst drie acties
Bij een feestje horen cadeautjes. Die delen we graag uit. “Een showroom met maar liefst 1500 vloerkleden is op zich al een feestje”, zegt Lotje lachend.

- De gehele maand juni 2023 ontvang je 10 procent korting op een karpet met een speciale vorm: stone, ovaal of rond.

- Bij besteding van minimaal € 750,00 ontvang je de gehele maand juni een goed gevulde Goodiebag.

- En, de unieke ontwerpactie van je eigen vloerkleed. Wij hebben wel enkele spelregels opgesteld: Ontwerp een eigen karpet. Lever digitaal een afbeelding in (rechtenvrij); Afmeting max. 200 x 300 cm, kleiner mag ook; Inleveren via onze website: www.ddcarpets.nl/ontwerpactie; Actieperiode vanaf nu tot en met 30 juni 2023. Lees alle spelregels en voorwaarden op onze website en doe mee! De winnaar krijgt zijn/haar eigen ontworpen karpet GRATIS. De Tweede prijs is een tegoedbon van € 250,00. Derde prijs is een tegoedbon van € 100,00.

Openingstijden: De Toonkamer is op donderdag 1 juni en vrijdag 2 juni open van 10.00-16.00 uur en op zaterdag 3 juni van 10.00-13.00 uur. Van harte welkom!

Dutch Design Carpets
Tel: 0167-700506
info@ddcarpets.nl
www.ddcarpets.nl
Toonkamer:
Westvoorstraat 1
4671 CC Dinteloord



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief