Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Zwembad De Spetter Tholen open vanaf Koningsdag

Door: Daniël van Overveld Algemeen

THOLEN - Het zwembad De Spetter in Tholen opent vanaf woensdag 27 april vanaf 13:00 haar deuren weer. Het zwemseizoen loopt tot en met zaterdag 10 september. Vanaf Koningsdag kan er alleen fysiek bij de receptie van het zwembad abonnementen worden aangeschaft of zwemlessen worden vastgelegd.

Tot aan de zomervakantie kan men op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14:30 - 16:45 uur vrij zwemmen. Op de avonden van maandag en woensdag kan dat van 18:30 tot 19:45 uur. In het weekend kunnen bezoekers op beide middagen van 13:00 tot 17:00 uur zwemmen. Banenzwemmen is doordeweeks mogelijk van 07:30 tot en met 09:30 uur. Tevens kan dat woensdagavond wel van 18:30 tot 19:45 uur. 

Tarieven

Een eenmalig toegangsbewijs kost 3,70 euro.  Als het zwembad verschillende momenten van opening heeft op dezelfde dag, dan is het toegangsbewijs alleen geldig voor 1 moment. Kinderen tot 2 jaar hebben, onder begeleiding van meerderjarige, gratis toegang. Kinderen zonder zwemdiploma moeten zwembandjes om en onder toezicht van begeleiding. Een 12-badenkaart kost 37 euro, exclusief de aanschaf van een zwembadpas die nodig is om een abonnement en/of een 12-badenkaart te bemachtigen. Die kost 3,50 euro, is persoonsgebonden en wordt eigendom van de abonnementhouder. De pas kan elk seizoen opnieuw worden gebruikt.

 Voor meer informatie, kan men de website https://www.tholen.nl/sport-recreatie-en-cultuur/zwembaden bezoeken.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief