Afbeelding
Foto: Pixabay

Kringloop 2e Kans Stalland na verbouwing weer open

Door: Bregje Kop Algemeen

SINT-ANNALAND - Na een korte onderbreking van twee weken gaan vandaag de deuren van Kringloop 2e Kans Stalland weer open. De winkel is dan uitgebreid met een nieuwe loods van ruim 300 vierkante meter, verdeeld over twee etages. Het totale beschikbare oppervlakte is ruim 750 vierkante meter. Hierdoor wordt het mogelijk om het assortiment verder uit te breiden.

Op de bovenverdieping wordt voornamelijk kleding aangeboden. Op de begane grond is er een eigentijdse werkplaats waar van alles wordt gemaakt en gerepareerd. In de nieuwe loods worden de goederen ingenomen, nadat ze bekeken zijn of ze verkoopbaar zijn. Wanneer nodig wordt de kleding vooraf gewassen. 

Ook is er ruimte gecreëerd voor het aanbieden van grotere meubels, iets wat tot op heden niet mogelijk was. Ook is er nu een ruimte voor dagbesteding ‘Kansrijk’. Op het buitenterrein is een overdekte buitenwinkel gemaakt waar buitenspeelgoed, stoelen, bloempotten en dergelijke overzichtelijk te vinden is.

De openingstijden van de winkel blijven onveranderd, te weten op dinsdag en vrijdag van 10 tot 16 uur, woensdag van 13 tot 16 uur en iedere eerste en derde zaterdag van de maand van 10 tot 16 uur. De opbrengsten van de verkoop komen ten goede aan Zorgcoöperatie Anna Zorgt die daarmee bestaande en nieuwe activiteiten voor haar leden kan organiseren.  Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief