Afbeelding
Foto: gemeente Tholen

Wethouder Corniel deelt bestelde boompjes van actie uit

Door: Bregje Kop Algemeen

SINT-MAARTENSDIJK - Wethouder Corniel van Leeuwen heeft vandaag boompjes uitgedeeld die door inwoners besteld werden. Inwoners konden de boompjes ophalen op de gemeentewerkplaats in Sint-Maartensdijk. 

Inwoners van de gemeente Tholen konden afgelopen september per adres maximaal zes gratis boompjes bestellen via ZMf.nl. Op 8, 9 en 10 december 2022 kunnen de bestelde boompjes opgehaald worden op de gemeentewerkplaats in Sint-Maartensdijk. In totaal worden er in drie dagen 4.500 boompjes uitgedeeld.

Boomuitdeelactie
Gemeente Tholen voert samen met ZMf, Stichting Landschapsbeheer Zeeland en Velt Zeeuwse Eilanden de boomdeelactie uit. Net als vorig jaar heeft de Gemeente Tholen een extra bijdrage aan het initiatief geleverd om meer inwoners de kans te bieden om hun woonomgeving mooier, groener, koeler en gezonder te maken. Inwoners hadden de keuze uit een boswilg, linde, walnoot, appel, kerspruim, meidoorn, hazelaar, gelderse roos, gele kornoelje, hulst en liguster. In totaal worden er in Zeeland 16.000 boompjes uitgedeeld.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief