Foto ter illustratie
Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

12 bedrijven openen de deuren tijdens tweede editie Thoolse Open Banen Dag

Door: Bregje Kop Algemeen

THOLEN - Twaalf bedrijven openen op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april de deuren tijdens de tweede editie van de Thoolse Open Banen Dag. Het aanbod is breed: van techniek tot logistiek en van sales & marketing tot productie. Ook sectoren als ICT, onderwijs en administratie doen mee. 

Vorig jaar werd de eerste Thoolse Open Banen Dag georganiseerd. Toen stelden zes bedrijven hun deuren open. Deze dag wordt georganiseerd voor werkzoekenden en werknemers die zich willen oriënteren op een nieuwe richting. Dit jaar doen er twaalf bedrijven mee. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan tot en met vrijdag 31 maart 12.00 uur via de site van Stichting Tholen Beter Bekend.

De deelnemende bedrijven zijn: DB KeukenGroep in Sint-Annaland, PIA Automation in Tholen, Installatiebedrijf Bevelander in Tholen, BSG Energy in Tholen, DSV Solutions in Tholen, Allied Mineral Products in Tholen, Woonboulevard Poortvliet XXL in Poortvliet, RKT in Tholen, Van Meer in Tholen, Profielnorm in Tholen, Budelpack Poortvliet BV in Poortvliet en OcTHO in Tholen. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief