VrijMiBoTho 2018
VrijMiBoTho 2018 Foto: Photographer: Iman Fase

Vrijmibotho steunt dit jaar niet één, maar twee goede doelen

Door: Bregje Kop Algemeen

THOLEN - Ook dit jaar vindt er op Tholen in juni weer een Vrijmibotho plaats. En dit jaar steunt het evenement niet één, maar twee lokale goede doelen.

Op vrijdag 16 juni is het weer zover: dan staat Tholen in het teken van de vrijmibotho. “Nadat we vorig jaar voor de eerste keer na een lange coronaperiode weer mochten, hebben we er dit jaar nog meer zin in en willen we nog grootser uitpakken”, aldus de organisatie. “Dit jaar hebben we vele leuke nieuwe verrassingen in petto. Met nog meer live optredens, lekker eten vanuit foodtrucks en koude drankjes. Hopelijk op een zonovergoten scheepswerf.”

Zoals gebruikelijk steunt vrijmibotho ook een goed lokaal doel. “Maar dit jaar hebben we niet één, maar twee lokale goede doelen, namelijk Stichting Westerlicht en de vereniging Thuisintholen.” 

De line-up staat dit jaar vol met nieuwe namen. “Ook maakt Emma Smits aan debuut als dj!” De poorten zijn op 16 juni vanaf 16.00 uur geopend. Kaartjes kunnen gekocht worden aan de deur. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief