Interkerkelijk Mannekoor Tholen
Interkerkelijk Mannekoor Tholen Foto: Rien Burgers

Open repetitie Interkerkelijk Mannenkoor Tholen

dinsdag 11 oktober 2022 20:00

Hou je van koormuziek? Speel je al een poosje met de gedachte om bij een koor te gaan zingen? Niet langer uitstellen, maar kom dan dinsdag 11 oktober om 20:00 uur naar verenigingsgebouw “De Wingerd” (Nieuwe Pad 1) in Tholen. Je kunt dan op die avond op een ontspannen manier kennis maken met het IMT. We starten dan met het instuderen van nieuwe liederen die we op ons kerstconcert van zaterdag 24 december zullen uitvoeren. Je kunt je op die avond ook aanmelden als “project lid” voor het komende kerstconcert. De koorrepetities zijn elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie over het koor zie: www.imt-tholen.nl

Locatie