Met Euterpe naar de film

zaterdag 8 oktober 2022 19:30

Muziekliefhebbers zijn van harte welkom in de Sassegrave in Scherpenisse op zaterdagavond 8 oktober. Dan organiseert muziekvereniging Euterpe haar najaarsconcert ‘Met Euterpe naar de film’. Het programma wordt verzorgd door de leden van de samenspelgroep en de fanfare. De samenspelgroep staat deze avond onder leiding van Annet Bentschap Knook. Zij maken een muzikale reis rond de wereld waarbij ze muziek laten horen uit Europa, Afrika, Amerika, Azië en Australië. Drie jeugdleden maken zaterdagavond hun debuut bij de samenspelgroep. Het fanfareorkest, onder leiding van Harrie Bosch, speelt bekende werken uit verschillende films zoals Police Academy, The Godfather en Jurassic Park. Dit zal het laatste concert zijn van de vaste dirigent Harrie Bosch. Hij neemt deze avond afscheid als dirigent van Euterpe. ‘Met Euterpe naar de film’ vindt plaats op zaterdagavond 8 oktober in de Sassegrave in Scherpenisse. Aanvang is 19.30 uur. De zaal is open om 19.15 uur. Toegang is gratis.

Locatie

  • Zorgcomplex Sassegrave

    Laban Deurloostraat 19
    4694BP Scherpenisse