Deelnemer van zorgboerderij EQuiMio aan het werk voor de gezamenlijke schilderij die tijdens 'kunst kieke' tentoongesteld wordt.
Deelnemer van zorgboerderij EQuiMio aan het werk voor de gezamenlijke schilderij die tijdens 'kunst kieke' tentoongesteld wordt. Foto: S. Löhrer

‘Kunst kieke’ tijdens het weekend van Hemelvaart

donderdag 26 mei 2022 13:30 t/m 17:30

Na een periode waarin niet alles mogelijk was, opent Jos Bogaard in het Hemelvaart weekend weer de deuren. Op verschillende plaatsen tonen Jos Boogaard en haar cursisten hun werk, 26 mei van 13.30-17.30u en op 27 en 28 mei van 10.30-17.00u. Dit jaar bestaat Atelier Jos Boogaard 35 jaar! In deze jaren zijn heel wat werken gemaakt met allerlei verschillende materialen. Naast het recente werk zal hiervan ook een gedeelte te zien zijn. De ‘kunst kieke’-route gaat langs 6 verschillende locaties; drie hiervan zijn in Sint Annaland, twee in Scherpenisse en een tussen Sint-Annaland en Stavenisse.
De locaties zijn te herkennen aan de kleurige vlaggen. Niet alle cursisten zijn in de gelegenheid om in eigen huis hun werk te laten zien. Daarom zijn ze te gast en is er op sommige plaatsen werk te zien van verschillende cursisten. De ‘kunst kieke’-deelnemers mogen gebruik maken van extra expositie-ruimtes in ‘Uw huiskamer’ in Scherpenisse en bij Zorgboerderij EQuiMio tussen Sint Annaland en Stavenisse. De bezoekers van zorgboerderij EQuiMio maken een gezamenlijk schilderij wat daar ook tentoon wordt gesteld.
Ook dit jaar zijn voor de volwassen bezoekers van ‘kunst kieke’ weer stempelboekjes gemaakt waarin men op iedere locatie een stempel kan laten zetten. De kinderen kunnen een speurtocht maken.
Er is een mooie fietsroute gemaakt die langs het water en sfeervolle dijkjes zal gaan. De route kan op iedere locatie gestart worden. Op www.josboogaard.nl staan bij ‘kunst kieke’ de flyer en fietsroute die gedownload kunnen worden. Iedereen is welkom en de toegang is gratis!