Flyer jubileumzangavond Christelijk Thools mannenkoor Rehoboth
Flyer jubileumzangavond Christelijk Thools mannenkoor Rehoboth Foto: Chr. Thools mannenkoor Rehoboth

Jubileumzangavond - 50 jaar Christelijk Thools mannenkoor Rehoboth

zaterdag 30 september 2023 19:30 tot 21:15

Op 30 september organiseert het Christelijk Thools mannenkoor Rehoboth een jubileumzangavond in verband met het 50-jarig bestaan van het koor. Naast koorzang door het mannenkoor zullen er ook een aantal muziekstukken gezongen worden samen met oud-leden. Naast koorzang zal ook het Thoolse ensemble Ars Musica meewerken aan de jubileumzangavond. De Christelijk Thools mannenkoor staat onder leiding van Job Oostdijk en wordt begeleid door organist Leen Heijboer. Oud-dirigent en vervangend organist Bram Bout bespeelt deze avond de piano. De jubileumzangavond vangt aan om 19.30 uur en wordt gehouden in de Gereformeerde Gemeente kerk aan de ds. G.H. Kerstenstraat 2 te Tholen. Van harte welkom! Toegang: vrij. Collecte voor Deputaatschap Evangelisatie.

Locatie