Afbeelding
Foto: NICKFRANKEN.COM

WijZijn in de gemeente Tholen

Door: Redactie Bedrijvig Nieuws

THOLEN - De collega’s van het sociaal team in Tholen zijn er voor inwoners die vastlopen in hun dagelijks leven en ondersteuning nodig hebben. Inwoners kunnen met vragen of problemen terecht tijdens spreekuren of een persoonlijke afspraak maken.

Iedereen kan gedurende zijn leven in een situatie komen waarin je, door uiteenlopende problemen, vastloopt. Dit kunnen problemen zijn op het gebied van relatie, werk, financiën, school, gezin, wonen of gezondheid. WijZijn is er om in deze situaties inwoners weer op weg te helpen. De maatschappelijk werkers gaan in gesprek en bekijken de mogelijkheden. Aan de hand van concrete stappen helpen zij inwoners om weer in hun kracht te komen. De hulp is gratis en zonder verwijzing. Iedereen kan hier dus gebruik van maken.

Miranda van Geel is gebiedsmanager voor de gemeente Tholen. “De problemen waar mensen tegenaan lopen, zijn heel divers. Het is belangrijk dat inwoners weten dat ze er niet alleen voor staan. We zijn er om hen te ondersteunen in situaties dat het even minder goed gaat.”

Kijk voor meer informatie op www.wijzijntholen.nlBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief