Archieffoto instrumentenparade Concordia.
Archieffoto instrumentenparade Concordia. Foto: Rien Burgers

Instrumentenparade KMV Concordia Tholen

Sport en vereniging

THOLEN - Muziekvereniging KMV Condordia uit Tholen organiseert voor alle kinderen en ouders een instrumentenparade op woensdagmiddag 1 juni van 2 tot 4 uur in ’t Muzieklokaal aan de Zoekweg in Tholen. Dit is dé gelegenheid om zelf eens een muziekinstrument uit te proberen!

Tijdens deze instrumentenparade komen alle muziekinstrumenten aan bod. Aan de hand van een routeblad gaan de kinderen door het gebouw om de verschillende instrumenten uit te proberen. En misschien willen de ouders zelf ook eens een muziekinstrument uitproberen?! Dat kan ook, want er is voor ieder wat wils!

Voor de ouders van de allerkleinsten is er informatie aanwezig over kindermuziek binnen de vereniging. Ook is er meer informatie te verkrijgen over de AMV- en blokfluitlessen en over Kinderkoor EigenWijs.

Ben je verhinderd tijdens de instrumentenparade, maar zou je ook eens graag wat instrumenten willen uitproberen? Stuur dan even een mail naar: info@concordia-tholen.nl.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief