Jeu de Boules baan "Les Boules" in Sint Philipsland.
Jeu de Boules baan "Les Boules" in Sint Philipsland. Foto: Elly van Dijke

Midzomeravond Jeu de Boules Toernooi in Sint Philipsland

Sport en vereniging

SINT PHILIPSLAND - In Sint Philipsland is er een vaste groep Jeu de Boulers actief, die het leuk zou vinden om eens tegen wat andere spelers hun balletje te kunnen gooien.

“Iedereen is natuurlijk iedere week altijd van harte welkom om mee te doen op de dinsdag- en/of woensdagmiddag vanaf 13.30 uur, maar helaas komen er weinig nieuwe mensen bij”, aldus de organisatie. Het plan is nu om in de week van 18 tot en met 22 juli een Midzomeravond Toernooi te organiseren. “Iedereen die graag een balletje gooit of het ook eens wil proberen is van harte welkom.”

“Er zijn op verschillende dorpen, zoals Sint Annaland, Tholen en Stavenisse, ook enthousiaste spelers weten wij inmiddels, dus we hopen dat er genoeg aanmeldingen komen om dit door te kunnen laten gaan. We willen dan teams van 2 personen tegen elkaar laten spelen in poules.” Heb je nog geen medespeler, dan probeert de organisatie iemand te vinden waarmee je een team kunt vormen. Waarschijnlijk zal er op tijd worden gespeeld. Aanvang 18.45 uur tot ongeveer 21.30 uur.

Afhankelijk van het aantal teams zal er gekeken worden hoeveel partijtjes er per avond gespeeld kunnen worden. Er kunnen maximaal 12 teams ingedeeld worden. De wedstrijden zullen ingepland worden van maandagavond t/m donderdagavond. Mocht het nodig zijn dan is de afsluiting pas op vrijdagavond. “Dus we hopen dat er meer mensen zijn die het wel leuk zouden vinden om gezellig met en tegen elkaar een balletje te gooien!” Deelname kost 2 euro. 

Aanmelden
Aanmelden kan vóór donderdag 14 juli via mailadres: vendee@zeelandnet.nl of een appje sturen naar tel. 06-31326767.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief