Afbeelding
Foto: Marcel Vervuurt

Westerschelde Ferry en Zonnetrein gaan samenwerken

Door: Redactie Algemeen

VLISSINGEN - De Westerschelde Ferry en de Zonnetrein hebben de handen ineengeslagen en zijn een samenwerking aangegaan. De Zonnetrein gaat een dienstregeling verzorgen tussen de veerboot en de binnenstad van Vlissingen.

Het is niet meer nodig om vanaf de Westerschelde Ferry eerst twintig minuten te lopen om het centrum van Vlissingen te bereiken. Door de nieuwe samenwerking van de Westerschelde Ferry met de Zonnetrein, is er een bijna directe verbinding. Deze speciale Westerschelde Ferry - Zonnetrein is te herkennen aan de gloednieuwe bestickering van golven en afbeeldingen van de Ferry. Lopen kán natuurlijk wel langs de langste zeeboulevard van Zeeland, maar voor wie er een écht uitje van wil maken, of de wandeling te ver vindt, is er dus de combinatie met de Zonnetrein.

De Punt
De halte van de Zonnetrein is op de Punt, slechts vijf minuten lopen vanaf de Ferry en net over de sluizen. Jody van Strien van de Westerschelde Ferry: “We zijn ontzettend blij met de samenwerking met de Zonnetrein! De dienstregeling van de Zonnetrein sluit aan op de aankomsttijden van de Ferry en dat is fijn voor onze passagiers die graag naar Vlissingen gaan.” De Zonnetrein is ook nog eens heel duurzaam; het is een moderne solartrein en rijdt dus op zonne-energie. Met zicht op de Westerschelde rijdt de trein over de Groene Boulevard langs Uncle Beach en de Oranjemolen naar het centrum van Vlissingen. De dienstregeling van de Zonnetrein is te vinden op www.zonnetreinzeeland.nl en die van de Westerschelde Ferry op /westerscheldeferry.nl/dienstregeling/.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief