De Poster van het ZK Zwift
De Poster van het ZK Zwift Foto: PR

Lascentrum welding & cutting presenteert het Zeeuws kampioenschap Zwift op 27 januari

Door: Redactie Algemeen

WEMELDINGE - Het Zeeuws kampioenschap Zwift  is zeker geen ritje voor de flauwekul maar een rit om keiharde prijzen, truien, bekers, waardebonnen, GoodieBags en aanmoedigingsprijzen. 

En zeg nu zelf: wat is er nu mooier om straks een jaar lang in de Zeeuws Zwift Kampioenstrui te mogen rijden en deze titel in 2024 weer te mogen verdedigen? De organisatie hoopt dat er bij dit mooie event veel Zeeuwen aan de start zullen staan. 

Het kampioenschap bestaat uit twee onderdelen, een korte tijdrit van 8km en een criterium van 30 km. De starttijd is 19.00 voor de TT en 20.00 voor het criterium met 1 minuut vertraging tussen de verschillende categorieën. Als je mee wil doen om de prijzen zijn een hartslagband, smarttrainer en een Zwift power account verplicht. De officiële uitslag wordt via zwiftpower.com bepaald. De uitslag in de companion app is dus officieus.

De officiële prijsuitreiking zal plaatsvinden op zondag 29 januari van 14.00 tot 17.00 bij Club Casco Eten en Drinken in Wemeldinge. Het belooft een mooie middag te worden, met een presentator, een gastspreker, hele dikke prijzen, een verloting en uiteraard een hoop grootspraak en gezelligheid.
Inschrijven kan via http://zeeuws-zwift-kampioenschap.nl/inschrijven.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief