Afbeelding

Boekenliefhebbers gezocht voor Walcherse leesclub

Door: Sandra Broosus Algemeen

VLISSINGEN - Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontmoet gelijkgestemden. In Walcheren worden boekenliefhebbers gezocht voor diverse leesclubs. “Ik wil al heel lang meer lezen, maar het komt er maar niet van.” zegt één van de belangstellenden. “Ik hoop dat dit met een leesclub eindelijk gaat lukken.”

In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. Het Senia-lidmaatschap biedt je volledig ontzorgd leesplezier. Elke groep kiest jaarlijks de boeken die ze wil bespreken. Van de gekozen boeken ontvangen leden leeswijzers thuis met achtergrondinformatie en discussievragen. Er kan gekozen worden uit uiteenlopende genres, van literatuur, geschiedenis tot filosofie.

Op Walcheren zijn er op dit moment verschillende mogelijkheden. Je kunt je aanmelden voor een bestaande leesclub geschiedenis of kunstgeschiedenis, met plek vrij voor extra leden. Daarnaast worden er nieuwe leesclubs moderne literatuur opgericht, zowel voor de avond als overdag. Heb je belangstelling? Neem vrijblijvend contact op via ton.thiebosch@senia.nl Geef duidelijk aan voor welke optie je belangstelling hebt.[n]Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief