Afbeelding

Rijkswaterstaat stelt werk aan A58 bij Vlissingen uit; snelweg volgend weekeinde afgesloten

Door: Redactie Algemeen

VLISSINGEN - Vanwege de ongunstige weersverwachting werkt Rijkswaterstaat dit weekeinde niet aan de snelweg A58 tussen Vlissingen en Arnemuiden. Ze verplaatst deze klus naar volgend weekeinde. Dan is de A58 afgesloten van zaterdag 16 december 21.00 uur tot maandag 18 december 6.00 uur in de richting van Bergen op Zoom, tussen afslag Vlissingen en afslag Ritthem.

Rijkswaterstaat voert deze maand op meerdere dagen asfalteringswerkzaamheden uit. Ook graaft ze bermen langs de A58 uit om de verkeersveiligheid te bevorderen. ‘Afgegraven bermen zorgen ervoor dat regenwater weg kan vloeien en niet op het wegdek blijft liggen’, aldus Rijkswaterstaat. Ze adviseert weggebruikers om de gele borden langs de weg te volgen voor de juiste omleidingsroute. ‘De extra reistijd is ongeveer 10 minuten.’

Afsluitingen

Naast de verplaatste weekendafsluiting is de A58 maandagavond 11 december en dinsdagavond 12 december dicht tussen Arnemuiden en Nieuw- en Sint Joosland, van 21.00 tot 5.00 uur. Verkeer wordt vanaf knooppunt Stelleplas omgeleid over de N62 en N254 naar Vlissingen.

Woensdagavond 13, donderdag 14 en vrijdagavond 15 december is de A58 afgesloten in tegengestelde richting, tussen Nieuw- en Sint Joosland en Arnemuiden, van 21.00 tot 5.00 uur. Verkeer wordt omgeleid over de N254 en de N62 naar knooppunt Stelleplas op de A58.

Ook deze planning is onder voorbehoud. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief