Inloopspreekuur SCW

woensdag 5 oktober 2022 13:00


De Sociale Cliëntenraad Walcheren biedt hulp, informatie en advies aan inwoners van Walcheren met een laag inkomen en aan cliënten van Orionis.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld minimaregelingen, de energietoeslag, een uitkering. Wilt u graag hulp bij het aanvragen daarvan? Wilt u uw verhaal kwijt over uw ervaring met Orionis? U bent van harte welkom. Onze hulp is gratis. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Elke woensdag is er inloopspreekuur in ons kantoor in Vlissingen - 13.00 tot 15.00 uur - Mercuriusweg 19 4382 NC Vlissingen. Elke dinsdag is er inloopspreekuur in Middelburg - 12.00 tot 14.00 uur - Infoplaza van de ZB. De SCW is verder via e-mail en telefoon bereikbaar. Tel: 0118 614299. Mail: s.c.walcheren@zeelandnet.nl. Bezoek ook eens onze website: www.socialeclientenraadwalcheren.nl.

Locatie

  • Sociale Cliëntenraad Walcheren

    Mercuriusweg 19
    4382NC Vlissingen