Fifi Visser, Dianne Hoogstrate, Liesbeth Kooiman, Anne van Damme en Erik van Muiswinkel
Fifi Visser, Dianne Hoogstrate, Liesbeth Kooiman, Anne van Damme en Erik van Muiswinkel Foto: diverse fotografen (de collage is rechtenvrij

Feest voor de letteren met muziek, toneel en film

zaterdag 8 oktober 2022 20:00

Op 8 oktober organiseert De Baaierd de tweede editie van hét feest voor de Zeeuwse letteren: Oersoep, gepresenteerd Erik van Muiswinkel. Zeeuwse schrijvers nemen ons mee naar het grote doek, de planken en de taal van lied voor ‘Oersoep in Scène’. Vijf x vijftien minuten verhaal, een Zeeuwse verrassingsact, en voor ieder een biertje (met of zonder alcohol) van de homonieme Brouwerij Oersoep. Zaterdag 8 oktober, inloop 19.30u, aanvang 20u, in Cinecity (Vlissingen): Oersoep in Scène. Kaartjes zijn te koop via de website van De Baaierd of aan de deur (indien niet uitverkocht).

Locatie