Afbeelding
Foto: ZB

Trap er niet in! Online oplichting

dinsdag 27 februari 2024 10:30 tot 12:00

Er zijn verschillende vormen van online fraude. Criminelen sturen een bericht namens een bank, de overheid of een webwinkel. De ontvanger moet zogenaamd snel betalen of andere actie ondernemen. De mails zijn goed nagemaakt en haast niet van echt te onderscheiden. Het slachtoffer klikt nietsvermoedend door, vult een aantal gegevens in en… beet! De criminelen krijgen wat ze zochten: inloggegevens en persoonlijke informatie. In deze gratis workshop leer je hoe je verschillende vormen van internetfraude herkent en hoe je daar tegen kunt beschermen. Deze workshop vindt plaats in de ZB, Spuikomweg 7, 4381LZ Vlissingen. Je kunt je voor deze bijeenkomst aanmelden in de ZB of online op de site van de ZB.

Locatie