Riet van den Biggelaar – Van Oosterhout (Jolanda Kasse) en Sjan van Oosterhout ( Anneke van Jaarsveld)
Riet van den Biggelaar – Van Oosterhout (Jolanda Kasse) en Sjan van Oosterhout ( Anneke van Jaarsveld) Foto: Bianca But Blok

Nog vier keer Impersant door de Zeeuwse Komedie

Sport en vereniging

VLISSINGEN - Wegens enorm succes biedt de Zeeuwse Komedie de voorjaarsproductie Impersant nog vier keer aan. Heeft u het gemist? Een korte reminder:

Twee zussen met uiteenlopende karakters komen wekelijks bij elkaar om te kaarten en ‘impersant’ te praten over alles wat hen bezighoudt. Wat verbindt de twee? Welke familieverbanden zijn er? En hebben de dames meer overeenkomsten dan vooraf gedacht? Met veel humor wordt een beeld neergezet waar we onszelf en anderen in kunnen herkennen.

De van origine in het Tilburgs geschreven voorstelling ‘Meepesaant’ werd in 2011 voor het eerst op de planken gebracht. De schrijvers, Marc-Marie Huijbregts en Marcel Musters, speelden toen zelf de hoofdrollen. Hans Puik heeft een Zeeuwse bewerking geschreven met als titel ‘impersant’, wat zoveel betekent als ‘ondertussen’ of ‘tegelijkertijd en is afgeleid van het Franse woord ‘en passant’.

Impersant vertelt het tragikomische verhaal van de Vlissingse zussen Riet van den Biggelaar – Van Oosterhout (gespeeld door Jolanda Kasse) en Sjan van Oosterhout (gespeeld door Anneke van Jaarsveld). Zachtaardige Riet en dominante Sjan hebben elkaar door familieomstandigheden harder nodig dan ooit. Maar; of ze dat bevatten is nog maar de vraag. Één ding is zeker, het is een voorstelling met een lach en een traan.

De voorstellingen vinden plaats in de Muziekkazerne, Marconiweg 4 in Vlissingen.

De extra data zijn:

23, 24, 30 september en 1 oktober. Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Meer informatie en kaartverkoop: www.Zeeuwsekomedie.nl.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief