Lance Priester.
Lance Priester.

Jong talent krijgt de ruimte in de Piek

Door: Joep Bremmers Sport en vereniging

VLISSINGEN - Poppodium de Piek in de Hellebardierstraat geeft zaterdag 11 februari de ruimte aan jong talent. Timo Jeras uit Middelburg treedt op met de veelbelovende band Lance Priester & Coeur. In het voorprogramma staat one man band Wouter de Bruijn uit Souburg.

Middelburger Timo Jeras is 22 jaar en studeert momenteel toetsen aan de Rockacademie in Tilburg. Hij begon op zesjarige leeftijd met drummen en volgde slagwerklessen aan de muziekschool en begon op tienjarige leeftijd ook met toetsen. Zaterdag 11 februari staat hij op het podium van de Piek met Lance Priester & Coeur. Alle bandleden studeren aan de Rockacademie in Tilburg.

In het voorprogramma staat Wouter de Bruijn die met gitaar, zang en begeleid door een technicus zijn nieuwste progrock-project speelt. Zijn muziek kan getypeerd worden als (indie-)pop met een mix van warme vocalen en leadgitaren die hun eigen melodieën kunnen dragen. Qua gitaarwerk is hij het meest beïnvloed door Joe Satriani. De optredens beginnen om 21 uur, de zaal is open om 20.30 uur. De toegang is gratis.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief