Afbeelding

Najaarsfair in ’t Blickvelt

Algemeen

WOENSDRECHT - In 't Blickvelt in Woensdrecht zijn diversen ondernemingen onder gebracht. Zoals een cafetaria en een buurtwinkel. Maar zo is er ook het Dorpspunt wat dit jaar alweer 10 jaar actief is. Maar ook HL De Kringloop heeft er net haar 5 jarig bestaan gevierd.

Deze twee ondernemingen gaan dit jaar voor de tweede keer samen de Najaarsfair organiseren. Het Dorpspunt heeft heel wat hobbyisten benaderd en een groot deel van hun heeft zich opgegeven om van de Najaarsfair iets leuks en gezelligs te maken. Er is een diversiteit aan leuke, handige, mooie en lekkere dingen te koop. Van kleding, sieraden, bloemstukjes en 3D-kaarten tot spekkoek, jam en knutselwerkjes. Dankzij deze enthousiaste mensen zijn er ook dit jaar weer Goodie-bags vol met cadeautjes en kortingsbonnen. Veel van die bonnen kun je dezelfde avond al gebruiken. De eerste 50 (volwassen) bezoekers krijgen bij de ingang van het Dorpspunt een goodie-bag.

De Kringloopwinkel is intussen druk bezig met het organiseren van de modeshow die in de grote hal van 't Blickvelt wordt gehouden. En na het grote succes van vorig jaar vind er ook weer een loterij plaats.

Kom zeker langs op woensdagavond 11 oktober. Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom. De entree is gratis en elke bezoeker krijgt 2 bonnen voor koffie of thee. Reden genoeg om te komen kijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirian Goorden, tel. 06-81390749 of miriangoorden@telfort.nl.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief