Afbeelding
Foto: HV Zeeland

Twee doden gevonden bij Schelde-Rijnkanaal Rilland, nog niets bekend over toedracht

Door: Redactie Algemeen

RILLAND - Bij het Schelde-Rijnkanaal bij de Bathsebrug bij Rilland zijn zondagavond twee lichamen aangetroffen. Het politieonderzoek is in volle gang.

De politie kon maandagochtend rond 7.20 uur nog niets naar buiten brengen over het onderzoek. Of er al dan niet sprake is van een misdrijf, is nog niet bekend. 

Auto

De stoffelijke overschotten werden tussen 20.00 uur en 20.30 uur aangetroffen nabij de Bathsebrug, aan de zijde van de Oostelijke Schelderijnweg. De vondst volgde op een melding van een lege personenauto die was aangetroffen op de Bathsebrug. De twee lichamen lagen aan de oever van het Schelde-Rijnkanaal en zijn door politiemedewerkers op de kant gehaald.

Medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing hebben met assistentie van brandweerlieden sporenonderzoek gedaan bij de vindplaats van de lichamen en op de brug zelf. De stoffelijke overschotten zijn opgehaald door een uitvaartondernemer. De aangetroffen personenauto is weggetakeld.

Vanwege de vondst was een deel van de Bathseweg urenlang afgesloten voor al het verkeer. Rond 00.15 uur werd de weg weer vrijgegeven. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief