Afbeelding
Foto: Humphrey Hekhuizen

Kom naar de Kerst-in van de Zonnebloem

Door: Liesbeth van der Togt Algemeen

PUTTE – Iedereen is welkom op de Kerst-in van de Zonnebloem Putte op 11 december in de sporthal van MFC De Biezen aan de Schoolstraat. Lia Koolen-Lint vertelt enthousiast over dit gezellige, gratis toegankelijke, evenement, dat zij samen met Janny Vergeer organiseert.

“Jong en oud kan zich vermaken van 12.00 tot 17.00 uur. Er zijn kleurplaten en er kan worden gesjoeld en gekaart. We bieden allerlei puzzels en spelletjes. Een fotograaf maakt foto’s in een kersttafereel met een prikslee. Er zijn allerlei leuke kerstproducten te koop, zoals kerststukken, kerstetagères, lepels beschilderd met wintertaferelen, versierde knuffels om leuk weg te zetten. Ook worden drankjes en lekkere broodjes aangeboden. Voor alle kinderen is er een grote puntzak met snoep, gesponsord door de Jumbo. Alles om er een gezellige middag van te maken!”, vertelt Lia enthousiast.

Uitstapjes Zonnebloem

De opbrengsten van de middag worden gebruikt voor uitstapjes van de Zonnebloem in Putte. Lia vertelt: “We werken er keihard voor met onze 15 vrijwilligers. Iedereen met een beperking, bijvoorbeeld slecht ter been of slechtziend, kan zich opgeven bij de Zonnebloem. Deze ‘gast’ wordt dan regelmatig bezocht door een van de vrijwilligers en begeleid bij de maandelijkse activiteit. Als je samen werkt, kun je veel bereiken met elkaar! Maar nieuwe vrijwilligers en ook donateurs zijn héél erg welkom!”Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief