Afbeelding
Foto: Humphrey Hekhuizen

Sfeervolle middag in Ossendrecht op de agenda

Door: Liesbeth van der Togt Algemeen

OSSENDRECHT – Jeroen Buijs van Bloemen & Meer is de initiatiefnemer van een sfeermiddag in Ossendrecht. Samen met Adri Sebrechts van Sebregts Mode en Desirée Tummers van ’t Brocantje  wordt er zondag 11 december van 12.00 tot 17.00 uur gezorgd voor ‘een beleving voor de bezoeker’.

“We pakken echt uit,” zegt Jeroen. “We bieden de bezoekers vooral gezelligheid in en rond onze winkels, die vlak bij elkaar liggen aan de Dorpsstraat. We hebben de winkels helemaal in kerstsfeer aangekleed. Aan statafels, onder de overkapping buiten, kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje. Er is sfeermuziek te horen op de achtergrond, terwijl er een kerstman rondloopt. Er zijn leuke en originele cadeautjes te koop: kerststukjes, woondecoraties en woonaccessoires en er zijn leuke prijzen te winnen in een loterij voor klanten, waaronder twee mooie kerststukken.”

Veel publiek verwacht

Jeroen heeft al eerder met succes sfeeravonden georganiseerd, toen hij nog bij Irma Vissers in Putte werkte. Dit is de eerste keer voor Ossendrecht, maar hij verwacht veel mensen. Hij heeft flink reclame gemaakt via social media en verwacht met zijn 15.000 volgers veel publiek, óók van buiten Ossendrecht. “Er is volop parkeergelegenheid. Door corona hebben we heel lang niets kunnen doen. De mensen kijken echt uit naar iets leuks.”Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief