Afbeelding
Foto: Humphrey Hekhuizen

Energieavond zet energiebesparing centraal

Door: Jose Van der Wegen Algemeen

HOOGERHEIDE - Tijdens een druk bezochte Energieavond in de raadszaal van het gemeentehuis hebben alle aanwezigen diverse tips over energiebesparing gekregen. Dat gebeurde via een presentatie door wethouder Thierry de Heer en de energiecoaches. 

De presentatie van de avond is terug te vinden op https://www.woensdrecht.nl/energieavond. Ook de uitgedeelde flyer is via deze link te bekijken.

Wie niet bij de energieavond aanwezig kon zijn, maar wel graag energie bespaart, kan een gratis huisscan uit laten voeren door een van de energiecoaches. Via https://regionaalenergieloket.nl/woensdrecht/indebuurt/projecten/energiecoach-aan-huis-woensdrecht kan men zich inschrijven voor een bezoek aan huis. De energiecoach kijkt samen met de bewoners van zowel huur- als koopwoningen wat er beter kan op het gebied van energiebesparing. Soms zijn er bijvoorbeeld hele simpele besparingen mogelijk, waardoor de kosten voor gas en elektriciteit omlaag gebracht kunnen worden.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief