Afbeelding
Foto: Marjolein Huibers

‘De liedjes zijn voor iedereen bruikbaar’

Door: Jose Van der Wegen Algemeen

PUTTE/HUIJBERGEN - Slagwerkers in de gemeente Woensdrecht kennen zijn naam als geen ander: Sander Berkvens. Als slagwerkdocent is hij al zo’n 12,5 jaar actief in Huijbergen met de djembé & douns en ook zo’n 9 jaar bij Fanfare De Volharding in Putte en daarvoor werkte hij ook bij het CKB in Bergen op Zoom en het CVK in Roosendaal. Hoewel slagwerk zijn grote liefde blijft, laat ‘meester’ Sander zich op zijn eerste eigen CD van een heel andere kant zien: met zang en gitaar, op ‘Dezelfde Andere Ik’.

Het album van Sander is in een half jaar tijd opgenomen en gerealiseerd. Precies een half jaar na de eerste opnamedag verschijnt vandaag zijn CD. ‘Dezelfde Andere Ik’ is te beluisteren via alle streamingsdiensten als Spotify, Apple iTunes, Deezer en Tidal maar is ook als fysieke CD verkrijgbaar via www.sanderberkvens.nl voor 15 euro. De fysieke CD bevat alle songteksten en het artwork is gemaakt door de Bergse kunstenaar Dies de Bil. 

In de Woensdrechtse Bode van woensdag 29 maart vind je een uitgebreid interview met Sander over zijn CD, maar ook over zijn passie voor slagwerk en ritme. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief