De Zilvermeeuw viert zijn 25- jarig bestaan.
De Zilvermeeuw viert zijn 25- jarig bestaan. Foto: M den Ouden

Zwemvereniging de Zilvermeeuw bestaat 25 jaar

Algemeen

WOENSDRECHT - Voor veel mensen uit Woensdrecht en omgeving is Zwemvereniging de Zilvermeeuw intussen een begrip geworden. En dat begrip krijgt extra cachet door het 25-jarige bestaan dit jaar. 

Na een wat moeilijke start in 1998 draait deze gezellige vereniging prima, is er nog steeds groei en niet alleen in het aantal leden. De mooie zwemresultaten zijn daarvan het bewijs. Maar ook voor hen die alleen gezellig banen willen zwemmen onder begeleiding is er voldoende plaats. Met grote regelmaat worden ook activiteiten buiten het zwemmen om georganiseerd, zoals tijdens het Pinksterweekend weer een grandioos jeugdkamp op het terrein van Laco Hoogerheide. 

Dit jaar bestaat de Zilvermeeuw alweer 25 jaar en dat willen ze natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Voor de leden en de vaste vrijwilligers staat al een en ander gepland. Het afgelopen kamp was ook een speciale editie en deze werd goed bezocht door de Zilvermeeuwjeugd. Maar voor iedereen die de Zilvermeeuw een warm hart toedraagt staat er een receptie gepland op zaterdag 8 juli. De uitnodiging staat bij dit bericht. 

Wel hoopt het bestuur dat jullie je aanmelden zodat ze ongeveer weten met hoeveel vrienden ze dit gaan vieren met een hapje en een drankje. Voor eventuele vragen kunt u terecht op: zwem@zvdezilvermeeuw.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief